torstai 7. elokuuta 2014

Minivauvoja maailmalle

Tämä on jo sen luokan saavutus, että se ansaitsee ihan oman blogitekstinsä!


Pidemmän aikaa olin jo miettinyt, että Rainmakerin kanssa pitäisi saada jotain aikaan. Noh, vihdoin ja viimein tällä viikolla saatiin tallille kesäkuosi ylle (oli jo aikakin..) ja sen kunniaksi kehittelin kahden aikaisemmin keväällä syntyneen kodittoman kasvatin lisäksi kolme varsaa ihan myyntiin saakka. Nyt joukossa oli jopa tallin ihka ensimmäinen shettiskasvatti! Sitten olikin aika laittaa myyntitopikki pystyyn ht.nettiin ja toivoa parasta. Suureksi hämmästyksekseni kaikki viisi varsaa saivat kodin saman illan aikana!

Varsojen nimiin tuli tällä kertaa käytettyä ehkä vähän liikaakin aikaa. Kehuja saivat silti nekin, joten ei tässä voi kuin olla tyytyväinen. Lisäksi pari suosikkinimeäni eivät ilmeisesti menneet näille varsoille käyttöön, joten voin ne napata hyvällä omallatunnolla kotiin jääville kasvateille.

Ulkoasu sai hurjasti kehuja, eikä syyttä. Hämärästi muistan kun aloin jälleen hiljaiselon jälkeen innostua Rainmakerista ja rupesin pohtimaan ulkoasun vaihtoa. Jasny sitten totesi että hänellä olisi idea, kiinnostaisiko nähdä. No kyllähän se kiinnosti ja tulos olikin sitten mitä mahtavin! Aluksi en ollut ihan varma siitä miten tämäntyyppinen ulkoasu toimisi käytännössä, mutta hyvin pian se vaihtui siihen että nyt en voisi edes kuvitella tallille mitään muuta ulkoasua. Tämä liikkumattomalla taustalla varustettu läpinäkyvä kokonaisuus tulee neljän eri vuodenaikateeman kera - omat värimaailmat siis keväälle, kesälle, syksylle ja talvelle!

Tästä intoutuneena pitääkin kehitellä kotiin jääviä kasvatteja ja alkaa vähitellen saamaan sukujen pituuksia eteenpäin. Minien kanssa on vain se ongelma, että kasvattajia on todella vähän - ei sentään aivan olemattomasti. Pitäisiköhän tästä nyt innostua oikein kunnolla ja alkaa pyrkiä samanlaiseen asemaan kuin Hawalla on saddlebredien kanssa. Pienemmällä mittakaavalla tosin, saddlebredien menekki kun on suorastaan huimaa verrattuna miniatyyreihin.

Ei kommentteja: